SERVICE & ONDERHOUD

E-mailAfdrukkenPDF

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Voor al uw storingen zoals een lekke kraan, waterleiding, storing aan uw cv ketel, verstopping, daklekkage etc. ,voor alles kunt u bij ons terecht.

Het voorkomen van storingen begint natuurlijk bij het goed onderhouden van uw installatie. Hiervoor kunt u bij ons in het onderhoudsbestand komen zodat wij ieder jaar bij u de technische installatie's, zoals bijvoorbeeld cv ketels, ventilatieboxen en WTW units, komen onderhouden. Voor een vast tarief, dat pas wordt berekend wanneer het onderhoud is uitgevoerd (dus niet vooraf). U zit bij ons niet vast aan een onderhoudcontract en kunt dit ten allertijde opzeggen.
Na het onderhoud wordt het toestel voorzien van een onderhoudsticker, zodat u kunt zien dat er in dat jaar onderhoud heeft plaats gevonden. Eveneens kunt u hieraan zien wanneer er volgend jaar weer onderhoud zal plaatsvinden.

Neem vrijblijvend contact met ons op om het een en ander toe te lichten of al een afspraak te maken voor het eerste onderhoudbezoek.

 

 

0578 - 662 880


Direct Contact!

De Wijnbergen
Korte Veenteweg 8
8161 PC EPE
T: 0578 – 66 28 80
F: 0578 – 66 28 82